• Bookmarks
  • Eulah
  • Проучване На Бавния Дизайн На Дома

Проучване На Бавния Дизайн На Дома

http://bookmark-dofollow.com/story8366470/%D0%9A%D0%B0%D0%BA%D0%B2%D0%BE-%D0%B4%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D0%BC%D0%B8%D1%81%D0%BB%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%B7%D0%B0-%D0%BF%D0%BB%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D0%BD%D0%B0-%D0%B2%D0%B0%D1%88%D0%B8%D1%8F-%D0%B4%D0%B8%D0%B7%D0%B0%D0%B9%D0%BD-%D0%BD%D0%B0-%D0%B4%D0%BE%D0%BC%D0%B0

Какво е бавния дизайн на дома? По закон, това е принципът на забавяне при проектирането на жилища и пространства, които са устойчиви, практични и функционални. Бавното движение на дома започва във 2006 г., когато Джон Браун, Матю Север и Карина ван Олм искат да създадат критичен отговор на лошите практики за дизайн, които проникват в масовото жилищно строителство. Нашето намерение е да се застъпваме за по-внимателен подход към жилищния дизайн, който подобрява качеството на нашето ежедневие и намалява нашето проницателност върху околната среда.

Бавният дизайн на дома се стреми към по-спокоен и интуитивен подход към жилищния дизайн. Концепцията е да се използват добре обмислени принципи за проектиране, за да се създадат по-малки жилища, които ще бъдат едновременно екологично устойчиви и точно в смисъл на изградени да издържат. Моля, посетете шкаф за пералня за по-подробна информация. Практиката включва и ремонт на съществуващи, подходящо оразмерени по-големи жилища, които се нуждаят от актуализиране.

Браун казва в интервю за Чикаго Трибюн, че бавният дом е разумно оразмерен и щателно проектиран да поддържа обитателите му. Допустимо да има запис, в който членовете на семейството могат лесно да свалят ботушите си, да скриват ключовете си и да си съхраняват раниците, посрещането на Нова година. Тя може да има жизнено пространство, което насърчава хората да говорят или четат, обаче не просто да гледат телевизия или да сърфират в интернет. Енергийно ефективният, изпълнен с естествена светлина и проектиран за лесен поток между стаите и достъпа до външната част.

В интервюто с Калгари Хералд, мисля, че бумът на голямата къща наближава. Така че тези къщи ще бъдат по-малко желани и ценни с течение на времето. Очаквайте преминаване към по-малки, по-енергийноефективни жилища, казва Север, и отдалечаване от домовете в късните градове. Преди десетина години ужасен дом звучеше като сън на някои. Тези кадри звучат като примка около врата ти. Има несигурност за разходите за енергия, за да се нагрее къщата ви.

Но всъщност и да не се започва от нулата, все пак можете да се присъедините към живота на нехаен всекидневен начин на реалност. Поправете стаите си, за да сте сигурни, че те са функционални за ежедневието на вашето семейство. Вместо да купувате нова мебел, потърсете семейните мишени или магазинът за спестовство се пренарежда. Организирайте кухнята си, баня, килери и офис с помощта на кошчета, буркани, кутии и чинии, които вече притежавате, но рядко използвате. Направете нещата в дома си и създайте стилно и удобно пространство, с което ще сте доволни всеки ден и за години напред.